Introductie aanbieding  

🌟 Ontdek Jouw Weg naar Innerlijke Vrijheid

met het 'Lekker in je Vel' programma

In jouw drukke leven, vol uitdagingen en verwachtingen, weet ik dat het soms moeilijk is om in balans te blijven. Ik nodig je uit om samen met mij op een reis te gaan waar je weer leert luisteren naar wat er echt toe doet - jouw innerlijke stem.

  🌟 Week 1: Jouw Bewustzijn

  In deze eerste week duiken we samen in de wereld van bewustzijn. Ik laat je zien hoe externe invloeden je onbewust sturen en hoe je weer kunt luisteren naar jouw gevoel. 

  💖 Week 2: Echt Vrij Zijn

  De tweede week draait om zelfacceptatie. Ik help je om de meningen van anderen los te laten en dicht bij jezelf te komen en blijven, zonder druk van buitenaf.


Week 3: Energie Management

Samen onderzoeken we hoe je jouw energie kunt bewaken en managen. Dit is jouw week om te leren hoe je energie overhoudt voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

🔮 Week 4: Jouw Innerlijke Stem

In deze laatste week richten we ons op het versterken van jouw intuïtie. Ik begeleid je naar het vinden van je eigen unieke pad, weg van sociale vergelijkingen en verwachtingen.

Het is mijn missie is om iedereen zijn innerlijke vrijheid terug te geven.

Hoi, mijn naam is Eric (1982). Na veel tegenslagen zowel privé als zakelijk raakte ik uiteindelijk voor mijn 30e (2011) in een burn-out. Ik eiste het onmogelijke van mijzelf en ik was ervan overtuigd dat dat de waarheid was.

Ik zat gevangen in mijn eigen gedachten zonder dat ik mij daar bewust van was. Mijn lichaam was dit wel en reageerde met allerlei soorten pijnen. 


In die periode kwam ik voor het eerst in aanraking met mindfulness en merkte dat het mij veel bracht: ik ging van een spaghetti aan gedachten naar een beheersbare gedachten stroom. 

En verder.....

 • Ben ik voor 4 weken jouw coach.
 • Is er elke week 3 contactmomenten van 30 minuten.
 • Geen quick fixes, we gaan de diepte in!
 • Geef ik je praktische tools voor de lange termijn.


Lekker in je vel.

1-op-1 traject

     50% introductiekorting       
Voorheen €599,-
Nu € 299,-

Ja, dit wil ik!


Let op: beperkt beschikbaar (geen marketing truc).